Në kuadër të muajit ramazan, Myftiu i Pukës zhvilloi takim me besimtarët në fshatin Xathë dhe Flet

Ne kuader te muajit Ramazan Myftiu i Pukes Gezim Kopani po zhvillon disa takime me besimtaret mysliman ne disa fshatra te rrethit Puke. Takimi i radhes ishte ai ne fshatin Xathe ku Myftiu i uroj muajin e ramazanit si dhe shperndau disa pako me ushqime, libra dhe imsakije.
Date, 10.03.2024

Leave a Reply