Agjeruesit i pranohet lutja

Hadith

Profeti Muhammed a.s. ka thene: “Tre personave nuk u refuzohet duaja. Agjeruesit qe ben dua ne kohen e iftarit, drejtuesit te drejte dhe atij qe i eshte bere padrejtesi.” (Tirmidhi)

Leave a Reply