Njoftim: Kan dal imsakijet (kalendari) e muajit Ramazan 2023

Myftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Puke se kan dal imsakijet (kalendari) e muajit ramazan 2023. Ato mund te terhiqni cdo dite prane xhamive te rrethit Puke.

Imsakijet besimtaret mund ta gjej ne faqen zyrtare te Myftinise Puke dhe ate te Komunitetit Mysliman te Shqiperise.

Leave a Reply