Në prag të muajit ramazan, Myftiu i Pukës priti në vizitë Myftiun e Shkodrës, Antarin e Kryesisë BIK, Kreun e KBI Prizren

Ne prag te muajit ramazan, vizituan Myftinin e Pukes, Myftiu i Shkodres Muhamed Sytari, I deleguar i Kryesise dhe njeherazi dhe kreu i KBI Gjakove Valon Myrta, Kreu i KBI Prizren Besim Berisha, Drejtori i Fondacionit Miresia Korab Kaja dhe mysafir te ardhur nga Maqedonia e Veriut etj.
Kjo vizit u zhvilluan ne kuader te aktiviteteve qe Myftinia Puke po zhvillon ne kuader te muajit ramazan si dhe ne kuader te 100 Vjetorit te Themelimit te Myftinise Puke.

Puke, me 18 mars 2023

Leave a Reply