N/Kryetari i KMSH-se Taulant Bica zhvilloj mbledhje me Myftit e Qarkut Shkoder

Me date 15 janar 2022 ne qytetin e Shkodres, Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne takimin e punes per vitin 2022. Takimi u drejtua nga N/Kryetari i Komunitetit Mysliman te Shqiperise H.Taulant Bica. Ne takim moren pjese Myftiu i Shkodres, Pukes, Malsise se Madhe, Laçit dhe Lezhes.

Leave a Reply