Myftinia Pukë vijon ndihmen ndaj disa familjeve në nevoj

Ne kuader te mbeshtetjes sociale te familjeve ne nevoj, Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Mirenjohja beri shperndarjen e disa sobave dhe batanijeve. Ne shperndarje moren pjese perfaqesues te Fondacionit dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili falenderoj fondacionin Mirenjohja si dhe bamiresit nga shteti i Kuvajtit per ndihmen dhe bashkepunimin. Nga kjo ndihme perfituan 22 familje.
Dhjetor 2021


Leave a Reply