Njoftim; Për shkak të motit mbyllet përkohësisht Mejtepi i xhamisë së fshatit Qerret – Pukë

Xhamia e fshatit Qerret, Puke (foto e vitit 2017)

Myftinia Puke njofton nxenesit e Mejtepit te xhamise se fshatit Qerret se; Per shkak te motit te acart duke filluar nga kjo fundjave deri ne nje njoftim te dyte , mbyllen mesimet islame ne Mejtepin e xhamise se fshatit Qerret. Famijet qe kan marr pjese si dhe prinderit e tyre Allahu ua shperblefte me te mira ne kete bote dhe me xhennet ne boten tjeter!

Date;18 dhjetor 2021

Leave a Reply