Këshilli i Myftinisë Pukë zhvillon mbledhjen e radhës

Sot, 23 janar 2022 u zhvillua mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke. Ne baze te rendit te dites dhe pas diskutimeve te ndryshme Keshilli miratoj: 1.Analiza e Punes Vjetore te Myftinise Puke per vitin 2021. 2.Plani i Punes (Kalendari i aktiviteteve) per vitin 2022. 3. Diskutime te ndryshme siç ishin: Nxitja e besimtareve per dergimin e femijeve per mesime islame, shtimi i antarsise etj. Mbledhja u drejtua nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili me kete rast falenderoi bashkepunetoret e Myftinise me te cilet edhe pse ne kushte jo normale per shkak te covid19 u arrit zhvillimi i disa aktiviteteve fetare, sociale dhe jo vetem.

Leave a Reply