Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloj takim me besimtarët e fshati Dedaj dhe fshati Meçe

Ne fshatin Dedaj , Puke

Ne kuader te muajit ramazan 2022 Myftiu i Pukes Gezim Kopan eshte duke zhvilluar takime me besimtaret mysliam te rrethit Puke. Ndalesen e radhes Myftiu e beri ne fshatin Dedaj dhe ne fshatin Meçee. Gjate takimeve Myftiu Gezim Kopani foli mbi vleren e muaji ramazan dhe rendesise se ibadetit ndaj Allahut xh.sh. Po ashtu Myftiu Gezim Kopani ftoj besimtaret qe te jene edhe me te lidhur me Krijuesin e Gjithesise.
Prill 2022

Ne fshatin Meçe, Puke

Leave a Reply