Ish nxënësi i Mejtepit Pukë shtron iftarë në qytetin e Pukës

U shtrua ne qytetin e Pukes nje iftar per disa agjerues te muajit ramazan. Iftari u shtrua nga ish nxenesi i Mejtepit Puke Aranit Gezim Hadroj. Ne iftar mori pjese dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili pasi uroj te pranishmit per agjerim te pranuar tek Allahu xh.sh. nder te tjera tha: “Ky eshte iftar i vecante pasi shtrohet nga nje ish nxenes i mesimit (mejtepit) tone islam te qytetit Puke, duke u bere keshtu shembull per bashkemoshataret e tij, per rinin dhe per bizneset myslimane te qytetit Puke te cilet eshte mir te shtrojne iftar, te japin zekat dhe sadaka per hir te Allahut xh.sh.”

Puke me: 13 prill 2022

Leave a Reply