Falja e xhumasë së parë të muajit ramazan në Pukë

Fotografi nga falja e namazit te xhumas ne xhamin e qytetit Puke. Gjate hytbes Myftiu Gezim Kopani foli mbi vlerat e agjerimit , ibadetet dhe berja e puneve te mira gjate ketij muaj. Ndersa namazi u fal nga Leonard Kopani

Date: 08.04.2022

Leave a Reply