Emigranti pukjan shtron iftarë për agjëruesit e ramazanit

Myftinia Pukë shtroj iftarin e radhës me një pjesë të besimtarëve të qytetit Pukë. Ky iftar tha Myftiu Gëzim Kopani u mundësua nga një djal pukjan që punon në emigrim i cili preferonte të mbetet anonim. Allahu xh.sh e shpërbleftë me xhennet atë dhe këdo që jep për hir të Allahut!
Datë: 15 prill 2022

Leave a Reply