Myftinia Pukë me mbeshtetjen e BIK Kosovë shpërndau pako ushqimore për disa familje në Pukë

Në kuadër të muajit ramazan dhe të mbeshtetjes së familjeve në nevojë, Myftinia Pukë me mbeshtetjen e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës shpërndau ndihma në ushqime dhe disa rroba për disa familje në qytetin e Pukës. Myftiu i Pukës Gëzim Kopani falenderoj BIK dhe Myftiun e saj H.Naim Tërnava për mbeshtetjen dhe mbashkëpunimin me Myftinin e Pukës.Datë: 16 Prill 2022

Leave a Reply