Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim urimi me rastin e zgjedhjes ne Krye te KMSH te H.Bujar Spahiu

1

Sot, 19 mars 2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga disa antar te Keshillit te Myftinise Puke zhvilloj nje vizite zyrtare ne Komunitetin Mysliman te Shqiperise me rastin e zgjedhjes se H.Bujar Spahiut ne krye te KMSH-se.
Me kete rast Myftiu i Pukes Gezim Kopani ne emrin e tij personal, te Keshillit te Myftinise Puke dhe te gjihe besimtareve mysliman te rrethit Puke kryetarin e ri te KMSH-se Bujar Spahiun ne detyren fisnike e te larte te drejtimit te institucionit te myslimaneve te Republikes se Shqiperise.”
Ndersa kreu i KMSH-se Bujar Spahiu falederoj Myftiun e Pukes Gezim Kopani dhe Antaret e Kishllit te Myftinise Puke te pranishem ne takim per viziten dhe urimet e tyre duke i uruar delekacionit te Myftinise Puke pune te mbare ne permbushjen e misionit fisnik te tyre ne rrethin e Pukes.

Me tej biseda u perqendrua ne zhvillimet e deritanishme te Myftinise Puke si ne aspektin menaxherial po ashtu edhe ne angazhimin e perdithshem ne aktivitet fetare ne funksion te islamit dhe besimtareve myslimaneve te rrethit Puke.

Dt; 19 mars 2019

2 3

Leave a Reply