Myftiu i Pukes zhvilloj nje takim me prinderit qe kane femijet e tyre ne Mejtepin e Pukes

Sot Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne mbledhjen e prinderve qe kan femijet e tyre ne Mejtepin e Pukes. Ne fjalen e tij Myftiu nder te tjera tha: “Sic e kam vlersuar cdo here Mejtepet edhe sot e theksoj te njejten gje duke ftuar familjet myslimane qe te dergojne femijet e tyre ne Mejtepet islame ne te cilat mesohet islami i paster. Po ashtu duhet te kemi parasysh qe Mejtepet perves mesimeve islame i mesonje nxenesit mbi edukaten, normat e miresjelljes dhe dashurise dhe respektin per njeri tjeterin duke u larguar nga haramet , veset e liga dhe punet e keqija.” Tha nder te tjera Myftiu i Pukes Gezim Kopani.

Aktilisht ne rrethin e Pukes marri pjese ne Mejtepe mbi 100 nxenes.

Puke me; 23.03.2019

Leave a Reply