Myftinia Puke zhvillon takime fetare ne rreth ne kuader te muajit Ramazan

Myftiu i Pukes Gezim Kopani ne kuader te muajit Ramazan ka zhvilluar disa biseda fetare ne rreth duke filluar nga qyteti i Pukes, per te vazhduar me qytetin e Fushe Arrezit, fshatin Flet si dhe ne fshatin Iballe.20170604_124253

Gjate takimeve Myftiu Gezim Kopani pasi uroj besimtaret per nje agjerim te pranuar ftoj ato per: “Ne perfitimin e miresive qe mbart ne vete muaji Ramazan. Per cdo pune te mir, Zoti jep shperblime por si ne muajin Ramazan pasi shperblimet ne muajin Ramazan jane te vecanta. Aq shume shperblen Allahu ne muajin Ramazan saqe ka vendosur nje nate ne kete muaj, naten e Kadrit e cila ka vleren e njemije muajve. Prandaj kushdo qe e kalon Ramazanin me adhurime, e vepra te mira dhe qellon te perjetoj edhe naten e Kadrit ne kete drejtim konsiderohet si ai qe ka adhuruar Allahun ose qe ka bere vepra te mira per njemije vjet.”

Bisedat fetare ne kuader te muajit Ramazan do vijojne edhe vendet e tjera te rrethit te Pukes.

Puke me; 5.06.2017

20170604_124530 20170604_124206 20170604_124253 20170604_124539 20170604_115526 20170604_115351

Leave a Reply