Vijojne takimet ne kuader te muajit Ramazan ne rrethin e Pukes

Vijojne takimet fetare ne fshatrat e rrethit te Pukes nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani . Ndalesa e radhes ishte ne fshatin Kryezi, Trun dhe Rrape. Gjate takimeve Myftiu Gezim Kopani foli mbi vlerat e sadakas dhe vlerat e nates se Kadrit.

Date; 09.06.2017

20170606_181234 20170606_181255 20170606_190659 20170606_190711 20170606_190750 20170609_174419 20170609_174455

Leave a Reply