Mesazh urimi me rastin e muajit te Ramazanit te Myftiut te Pukes Gezim Kopani

Ne emrin e Zotit, Meshiruesit dhe Meshireberesit !

Myftiu i Pukes  Gezim Kopani
Myftiu i Pukes
Gezim Kopani

Te nderuar besimtar dhe qytetare te rrethit te Pukes!
Neser 27 maj 2017 eshte dita e pare e muajit te bekuar te Ramazanit ne te cilin Allahu i Madheruar zbriti Kur’anin si dhe obligoi me agjerimin e muajit Ramazan.
Muaji Ramazan eshte muaji i paqes, dashurise dhe adhurimit. Ai i meson agjeruesit te jene adhures ndaj Krijuesit. Respektues dhe ndihmetar ndaj jetimeve dhe njerezve ne nevoj.
Muaji Ramazan eshte nje bashkesi vlerash te cilat arrihen vetem duke agjeruar ate. Ramazani ben qe njerezit te jen te bashkuar ne lutje, namaze dhe iftare.
Agjerimi eshte shprese prej shpresave me te medha te njerezimit, pasi Allahu xh.sh ne kete muaj pranon agjerimin, lutjet, namazet qe besimtari i ben Allahut te Madheruar.
Andaj me kete rast Myftinia Puke pergezon te gjithe besimtaret mysliman te rrethit te Pukes per nje agjerim te lehte dhe te pranuar tek Allahu i Madheruar.

Myftinia Puke
Myftiu
Gezim Kopani

Puke me; 26 maj 2017

Leave a Reply