U zhvillua sot ne Puke konkursi mes nxenesve te Kur’anit

U zhvillua sot 26 maj 2017 ne xhamin e qytetit te Pukes konkursi mes nxenesve te Kur’anit te Pukes, Fushe20170526_144309 Arrezit, Qerretit dhe Iballes. Nga 190 nxenes sipas regjistrave moren pjese ne konkurs 110 nxenes. Pas faljes se namazit te xhuamas nxenesit zhvilluan nje mini test me shkrim mbi ritet islame si namazi, abdesit, farzi, syneti, histori islame etj.

Me pas perpara jurise te pere nga Myftiu Gezim Kopani dhe Halit Ringaj filloj konkursi ne suret e Kur’anit. Ne konkursi u vlersuan shume nxenes duke u shperndare tre çmime. Vendin e pare e zuri Ersion Tafilaku nga kursi i Xhamise Qerret, vendin e dyte Ekzon Dhjaku nga kursi i Fushe Arrezit dhe vendin e tre Klea Laçi nga kursi i Pukes.

Cmime te tjera kishte edhe per disa nxenes te tjere per perpjekjen e tyre dhe rregullsin e treguar  ne mesim.

Ky eshte konkursi i dyte qe zhvillohet ne rrethin e Pukes te mbeshtetur nga Myftinia Puke, Shoqata Istanbul dhe Shoqata B.K,I Puke.

Puke me; 26.05.2017

20170526_155907 20170526_155737 20170526_155719 20170526_155837 20170526_160008 image-0-02-05-9bee1c3ad0eb10c74db36f80149577705bc0b29032215ed18aa5d4676aa2d414-V image-0-02-04-69d1cfbf01a2e46d77c5974dfabbb796f18b9152bb59cfaf9bb37bc5b0a3a13e-V 20170526_160540 20170526_160525 20170526_161024 20170526_160446 20170526_160036 20170526_160810 20170526_153010 20170526_152315 20170526_145632 20170526_145102 20170526_144535 20170526_144309 20170526_144203 20170526_144203 20170526_144215

Leave a Reply