Njoftim:Me date 27 maj 2017 eshte dita e pare e Ramazanit

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit te Pukes se diten e shtune date 27 maj 2017 eshte dita e pare e Ramazanit. Per kete dite syfyri mbyllet ne oren 03:06 min ndersa iftari behet ne oren 20:10 min.

Ndersa neser date 26 maj 2017 fillon falja e namazit te Teravive ne xhamin e qytetit te Pukes ora 21:56 ndersa ne xhamin e fshatit Qerret Puke namazi i Teravive do falet ne oren 22:40 min.

Me kete rast Myftinia Puke ju uron: “Agjerim te lehte dhe te pranuar tek Allahu i Madheruar!”

jjj

Leave a Reply