Njoftim:Neser dt.26.5.2017 zhvillohet konkursi mes nxenesve te Kur’anit

Njoftim:
Myftinia Puke ne bashkepunim me Shoqaten V.H.K Istanbul dhe me Shoqaten Bashkesia Kultura Islame Puke organizon me date 26 maj 2017 konkursin mes nxenesve te Kur’anit Puke, Fushe Arrez, Qerret dhe Iballe.
Konkursi do zhvillohet ne xhamin e qytetit te Pukes neser date 26 maj 2017 ora: 13:45.

ewr

Leave a Reply