Myftinia Puke shtron iftare per agjeruesit e Ramazanit ne qytetin e Fushe-arrezit

Me date 02 korrik 2015 Myftinia e rrethit te Pukes organizoi shtrimin e nje iftari ne qytetin e Fushe-arrezit. Ne iftare mori pjese edhe Myftiu Gezim Kopani i cili ne fund

Fushe-arrez 02.07.2015
Fushe-arrez 02.07.2015

te iftarit mbajti nje predikim te shkurter mbi vlerat e nates se bekuar te Kadrit. Myftiu nder te tjera te pranishmeve ne iftar u tha: “…Agjerimi i muajit Ramazan eshte bereqet per te gjithe myslimanet. Kushdo qe agjeron Ramazanin dhe kerkon naten e Kadrit me dua dhe lutje drejtuar Allahu xh.sh Ai do ua fal gjynahet thoshte profeti Muhammed a.s..”

Nderkoh antari i Keshillit te Myftinise Puke per Fushe-arrezin Basri Selimaj duke uruar te pranishimit per nje agjerim te pranuar informoi te pranishmit se ky iftar shtrohet nga Komuniteti Mysliman i Shqiperise.

Fushe-arrez; 02.07.2015

 

 

 

Leave a Reply