Myftinia Puke shtroi ne qytetin e Pukes iftare per nje pjese te agjeruesve

Me date 23 mars 2024 Myftinia Puke shtroj ne qytetin e Pukes nje iftar me nje pjese te agjeruesve te ramazanit. Ne iftar mori pjese Myftiu Gezim Kopani i cili uroj agjeruesit mer agjerim dhe lutje te pranuara.

Leave a Reply