Myftinia Pukë shtroj në qytetin e Pukës iftarin tradicional me besimtar, autoritete të ndryshme etj

Me date, 24 mars 2024 Myftinia Puke shtroj iftarin tradicional me besimtaret dhe autoritet e ndryshme. Iftarit i parapriu fjala pershendetese e Myftiu Gezim Kopani i cili falenderoj te pranishmit per pranimin e fteses per te vijuar me duan e çeljes se iftarit.
Ne fund te iftarit pershendeti Nen Kryetari i Komunitetit Mysliman te Shqiperise H.Lauren Luli per te vijuar me fjalen pershendetese te: Deputetes Greta Bardeli, te Deputetit Lodovik Hasani, te perfaqesuesit te Kishes Katolike Puke Dod Marinaj, te Nen Prefektit te Pukes Gjon Gjonaj, te Kryetarit te Bashkise Fushe Arrez Hil Curri, te derguarit te Deputetit Frrok Gjini , Enver Sulejmani, te Nen Kryetarit te Bashkise Puke Ferit Ringaj etj. Po ashtu pjese e ketij iftari ishin edhe perfaqesuesit e subjekteve politike si: Drejtuesja Politike e PS per Puken Besmira Aliaj dhe ai i PD-se Demir Hyseni, drejtoresha e ZA Puke Blerinda Pemaj etj.

Leave a Reply