Myftinia Puke shperndau pako me ushqime ne fshatin Flet

Ne kuader te muajit te bekuar te ramazanit, Myftinia Puke me ndihmen e H.A shperndau ushqime per disa familje ne fshatin Flet. Gjate shperndarjes mori pjese Kryeplaku i fshatit Qazim Baftia si dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili falenderoj donatorin per mbeshtetjen e dhene. (Flet, mars 2024)

Leave a Reply