Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloi një takim me besimtarët në fshatin Qerret

Ne kuader te muajit ramazan Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me besimtaret ne xhamin e fshatit Qerret. Gjate fjales se tij, Myftiu foli mbi muajin ramazan, dhe njekohesisht uroj agjeruesit per pranimin e ibadetit tek Allahu xh.sh.
Ne fund te takimit Myftiu Gezim Kopani beri shperndarjen e disa pakove me ushqime te mundesuara nga shoqata Istanbul dhe ajo ne bashkepunim me Gjysme Hanen e Kuqe te Turqise. Ne fjalen e tij Myftiu falenderoj donatorin dhe kreun e shoqates Istanbul Ridvan Seferaj per ndihmen e dhene familjeve ne Puke. Dt, 26 mars 2024

Leave a Reply