Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloi bisede fetare në xhamin e fshatit Iballe

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim ne xhamin e fshatit Iballe. Ky takim u zhvillua ne kuader te muajit ramazan ku myftiu pasi foli mbi kete muaji uroj xhematin per agjerim dhe lutje te pranuara.
(Mars 2024)

Leave a Reply