Myftinia Puke shperndau ushqime per disa familje ne fshatin Kabash

Myftinia Puke ne kuader te mbeshtetjes sociale, si dhe ne kuader te muajit ramazan shperndau ne fshatin Kabash disa ushqime. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani banoreve te fshatit Kabash ju deshiroj te kene shendet dhe cdo te mire, po ashtu Myftiu beri te ditur se keto ushqime jane mundesuar nga KMSH ne bashkepunim me Qendren per Bamiresi te Mbretit Selman te Arabis Saudite.
Kabash, 30 mars 2023

Leave a Reply