Myftinia Puke shperndau ushqime per disa familje ne qytetin e Pukes

Ne kuader te muajit ramazan Myftinia Puke shperndau pako ushqimore per disa familje ne Puke. Ne shperndarjen e tyre mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cilin pasi u deshiroj shendet te pranishemeve, falenderoj donatoret qe mundesuan keto ushqime si: Shefije Neimi, Amir Huseini, Zera Bilinc, Melisa Mujezinovic, Agron Shabani, Naim Vllasaliu, Ridvan Januzi, Betim Zylbehari, Muzafer Kümürcü, Jasin Adili, Naser Musovic, Qamil Ademi dhe Xhemal Behxheti.
Puke, me 1.4.2023

Leave a Reply