Myftinia Puke shperndau disa ushqime ne fshatin Micoj dhe Vilë

Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates V.H.K Istanbul shperndau ushqime per disa familje ne fshatin Micoj. Keto ushqime u shperndan ne kuader te muajit ramazan. Myftiu Gezim Kopani banoreve te ketij fshati iu uroj shendet dhe njeherazi falenderoj dhe shoqaten Istanbul per mbeshtetjen e vazhdushme.

Micoj, 31 mars 2023

Leave a Reply