Myftinia Puke shperndau disa ushqime ne fshatin Rrape

Ne kuader te muajit ramazan Myftinia Puke shperndau pako ushqimore per disa familje ne Puke dhe Rrape. Ne shperndarjen e tyre mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cilin pasi u deshiroj shendet te pranishemeve, falenderoj donatoret qe mundesuan keto ushqime si: Shefije Neimi, Amir Huseini, Zera Bilinc, Melisa Mujezinovic, Agron Shabani, Naim Vllasaliu, Ridvan Januzi, Betim Zylbehari, Muzafer Kümürcü, Jasin Adili, Naser Musovic, Qamil Ademi dhe Xhemal Behxheti. Nga ky organizim u shperndan 100 pako ushqimore. Mars 2023.

Leave a Reply