Myftiu i Pukës Gëzim Kopani mori pjesë në iftarin tradicional të KBI Prizren

Me ftese te KBI Prizren Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne iftarin tradicional qe KBI Prizren shtron per agjeruesit, funksionar te BIK, KBI Prizren, drejtues institucionesh dhe per mysafir brenda dhe jasht Kosoves.Prizren, prill 2023

Leave a Reply