Myftinia Puke shperndau ushqime per disa familje ne fshatin Qerret

Myftinia Puke me mbeshtetjen e fondacionit Miresia shperndau ushqime per disa familje ne fshatin Qerret , Puke. Ne shperndarje mori pjese edhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili te pranishemve u uroj agjerim dhe lutje te pranuar. Qerret, 06 prill 2023

Leave a Reply