Falja e xhumasë në xhamin e qytetit Pukë

Nga hytbja e xhumas ne xhamin e qytetit Puke. Ramazan 2023

Si ne cdo vend te botes, edhe xhamia e qytetit Puke dhe jo vetem gjate muajit ramazan mbushet me xhemat per te kryer ibadete te ndryshme. Nje nder keto ibadete eshte edhe falja e xhumas per te cilen besimtaret gjate muajit ramazan shprehin interesim te shtuar per faljen e saj, kjo inshallah si shenje pozitive edhe pas muajit ramazan.

Leave a Reply