Myftinia Puke shperndau ushqime per disa familje ne fshatin Trun i Poshtem – Blerim

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Miresia shperndau ushqime dhe batanija per disa familje ne fshatin Trun i Poshtem te njesise Administrative Blerim. Ramazan 2023

Leave a Reply