Myftinia Puke ndihmon familjen e Gezim Manit

Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka bere nje vizite ne familjen e Gezim Manit ne fshatin Kabash. Familja Mani perbehet nga 6 pjestar dhe nuk kan anje te ardhur. Gjate vizites se Myftiut Kryefamijari i familjes Gezim Mani, tregonte hallet dhe problemet me te cilet kjo familje perballet, ai apelon per ndihme pasi çatia e shtepise eshte ne rrezik shembje. Pervec kesaj kjo familje ka nevoj per ushqime, orendi shtepiake, divan, krevate gjumi etj.

Gjate vizites Myftiu Gezim Kopani i dhuroj pako me ushqime familjes Mani duke premtuar se resti i kesaj familje nuk do harrohet.

Puke,prill 2016

 

 

 

20160405_181222 20160405_181043 20160405_181030 20160405_181008 20160405_181000 20160405_180720 20160405_180729 20160405_180736 20160405_180818 20160405_180928 20160405_180602 20160405_180542

Leave a Reply