Myftinia Puke ndihmon familjen e Lule Syla

Myftinia Puke i vjen ne ndihme familjes se Lule Syla. Kjo ndihme vjen pas  kerkeses se gazetarit te nesw34 dhe Ptv Armir Mehaj.

Gjate shperndarjes se pakove ushqimore dhe veshmbathje Armir Mehaj falenderoj Myftinin e rrethit Puke per Bashkepunimin. Kjo ndihme u mundesua nga  Fondacioni i Kryesise se Çeshtjeve Fetare (Diyanet Vakfi), me ane te zyres se saj ne Tirane.

Dt;11.04.2016

944982_10209048057658555_8118630287480495794_n 12994436_10209048057098541_7601113802121593229_n 13000167_10209048058418574_2183349791690357210_n

Leave a Reply