Njoftim: Krijohet sektori “Aktivist dhe Aktivistet” e Myftinise Puke

Njoftim:
Me qellim shtimin e aktiviteteve islame ne rrethin e Pukes, Myftinia e rrethit Puke ka vendos te krijoje nje sektor ne te cilin do kete persona te cilet do te quhen “Aktivist dhe Aktiviste te Myftinise Puke” duke i kushtuar vemendje te vecante rinise. Keto aktivist do japin kontributin e tyre vullnetar ne ndihme te besimit Islam dhe Myftinise se rrethit Puke. Aktivisteti do kete mandat dy deri ne kater vjet. Ky sektor nuk eshte vendim marres.
Kushdo qe ka deshire te jete pjese e ketij organizimi mund te paraqitet cdo dite prane xhamise se re te qytetit te Pukes ku do marrin informacion mbi menyren e organizimit
Date; 12.04.2016

Leave a Reply