Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit

Gjendja e veshtire e familjes se Bujar dhe Skender Dervishi ka bere qe Myftiu i Pukes Gezim Kopani te udhetoje sot drejt fshatit Sakat Blerim. Me kete rast Myftiu i dhuroi ketyre familjeve disa ushqime per te vijuar viziten edhe ne disa shtepi te tjera ne fshatin Trun i Poshtem si dhe ne disa shtepi ne qytetin e Fushe Arrezit.Pjese e kesaj ndihme ishin rreth 25 familje. Pakot me ushqime u shperndane ne kuader te festes se Kurban Bajramit. 14.9.2015

Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Fushe Arrez 14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Fushe Arrez 14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015

Leave a Reply