Myftinia Puke kontribon ne lyrjen e shkolles Xathe,Puke

Myftinia e rrethit Puke i ka bere nje dhurate fashtit Xathe te Pukes ku ne diten e pare te shkolles ka bere te mundur lyrjen e kesaj shkolle.

Pas nevojes se shprehur, Myftinia Puke vendosi qe te lyej kete shkolle ne shenje respekti dhe bashkepunim jo vetem ne rastet e aktiviteteve islame qe zhvillon Myftinia Puke ne kete fshat por edhe ne aspektin e arsimit. Nderkohe ky kontribut eshte vlersuar edhe nga Bashkia e Fushe Arrezit.

Xathe,Puke; 14.09.2015

Myftinia Puke kontribon ne lyrjen e shkolles Xathe,Puke 14.9.2015
Myftinia Puke kontribon ne lyrjen e shkolles Xathe,Puke 14.9.2015
Myftinia Puke kontribon ne lyrjen e shkolles Xathe,Puke 14.9.2015
Myftinia Puke kontribon ne lyrjen e shkolles Xathe,Puke 14.9.2015
Myftinia Puke kontribon ne lyrjen e shkolles Xathe,Puke 14.9.2015
Myftinia Puke kontribon ne lyrjen e shkolles Xathe,Puke 14.9.2015
Myftinia Puke kontribon ne lyrjen e shkolles Xathe,Puke 14.9.2015
Myftinia Puke kontribon ne lyrjen e shkolles Xathe,Puke 14.9.2015
Myftinia Puke kontribon ne lyrjen e shkolles Xathe,Puke 14.9.2015
Myftinia Puke kontribon ne lyrjen e shkolles Xathe,Puke 14.9.2015

Leave a Reply