Me ndihmen e Presidentit te Eurosig, Insig & UBA Bank dhe kompania Alesio ndihmuan disa familje ne Iballe

Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne shperndarjen e pakove me ushqime per disa familje ne fshatin Iballe. Ne fjalen e tij Myftiu falenderoj Presidentin e Eurosig, Insig dhe UBA Bank Kadri Morina dhe kompanin Alesio per pakot e mundesuara per keto banor.
Ne shperndarje moren pjese edhe perfaqesuesi i Eurosig dhe perfaqesuesi i Njesise Administrative Iballe. (Iballe, 07.04.2024)

Leave a Reply