Myftinia Puke shperndau pako me ushqime ne fshatin Kabash, Trun dhe Lajthizë

Myftinia Puke shperdau pako me ushqime per disa familje ne: Kabash, Truen, Lajthiz etj. Keto pako u mundesuan nga:Jildiz, Tatjana, Nexhla, Nuket, Selahatin, Shefije, Munevere, Naim, Arben, Xhemal dhe nje person anonim. Myftiu i Pukes Gezim Kopani falenderoi donatoret per ndihmen e dhene.
(Ramazan 2024)

Leave a Reply