Mbeshtetje sociale ne kuader te muajit Ramazan 6

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Miresia ka organizuar ne kuader te muajit ramazan shperndarjen e disa pakove me ushqime ne Puke fshatin Xathe etj.

Per kete mbeshtetje sociale Myftiu Gezim Kopani ka falenderuar kryetarin e Fondacionit Miresia Korab Kaja i cili prej vitesh eshte prane Myftinise Puke njeherazi edhe dhjetra familjeve ne rrethin e Pukes. Keto ndihma jane perkujtim dhe ndihmes sado e vogel per vellezerit tane ne zonen tone, qe edhe ato te kalojne sa me mire muajin e Ramazanit dhe ta presin me gezim festen e Fiter Bajramit” tha nder te tjera Myftiu i Pukes Gezim Kopani

Puke; ramazan 2018

20180528_104545

20180528_104615

20180528_113628

20180528_140022

20180528_140246

Leave a Reply