Mbeshtetje sociale ne kuader te muajit Ramazan 7

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Islamic Relief ka organizuar ne kuader te muajit ramazan shperndarjen e disa pakove me ushqime ne Puke dhe fshatin Qerret.

Ashtu si heret e tjera edhe ne kete shperndarje mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe perfaqesuesi i Fondacionit Islamic Relief Besimir Mataj. Myftiu i Pukes Gezim Kopani falenderoj fondacionin Islamic Relief per ndihmen e dhene ne kete muaj te begat te Ramazanit per dhjetra familje qofte ne Puke por edhe ne fshatin Qerret duke shpresuar ne bashkepunime edhe me te frytshme ne te ardhmen.

Nderkohe perfaqesuesi i Fondacionit Islamic Relief Besmir Mataj falenderoj Myftinin e Pukes per bashkepunimin si dhe per punen e organizuar duke uruar besimtaret per agjerim te pranuar tek Allahu xh.sh.

Puke; Ramazan 2018

20180523_130304

20180523_125814

20180523_125335

20180523_125243

20180523_130824

20180523_114919

20180523_114047

20180523_113419

Leave a Reply