Mbeshtetje sociale ne kuader te muajit Ramazan 5

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Turkiye Diyanet Vakfi ka organizuar ne kuader te muajit ramazan shperndarjen e disa pakove me ushqime ne Puke , fshatin Micoj, Blerim etj.

Edhe ne kete shperndarje mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani perfaqesuesi i Zyres se Keshillitarit per Ceshtjetet Fetare prane Ambasades Turke ne Shqiperi Ilmi Proshka si dhe perfaqesuesi i Turkiye Diyanet Vakfi Abdullah Akdemir i cili falenderoj Diyanetin e Turqise per keto pako ushqimore te akorduara per dhjetra familje ne rrethin e Pukes.

Puke; ramazan 2018

20180521_100934

20180521_101445

20180521_101959

 

Leave a Reply