Mbeshtetje sociale ne kuader te muajit Ramazan 4

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Ambasades se Shtetit te Kuvajtit ne Shqiperi ka organizuar ne kuader te shportes se ramazanit shperndarjen e disa pakove me ushqime ne Puke dhe rrethinat e saj.

Ne shperndarjen mori pjese Myftiu Gezim Kopani si dhe Atasheu i Ambasades se Kuvajtit ne Shqiperise Jaser al Bader. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj Atasheun per prezencen e tij ne Puke si dhe per mbeshtetjen qe Ambasada e Shetit te Kuvajtit i jepne kuader te muajit ramazan per disa familjeve ne zonen e Pukes. Gjithashtu Myftiu falenderoj edhe per projektet e tjera qe kjo Ambasade ka miratuar per rrethin e Pukes, duke shpersuar ne fillimin e realizimit te ketyre projekteve.

Ne emer te Ambasadorit te Ambasades se Shetit te Kuvjatit ne Shqiperi pershendeti Atasheu Jaser al Bader i cili nder te tjera tha: “…Muaji ramazan eshte muaji i solidaritetit prandaj ne ndodhemi sot ne Puke ku sebashku me Myftinin e Pukes te ndodhemi pran disa familjeve ne kete zone.”

Puke; ramazan 2018

20180527_101845

20180527_102459

20180527_102516

20180527_102616

20180527_103006

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply