Mbeshtetje sociale ne kuader te muajit Ramazan 3

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Shoqates Istanbul ka organizuar shperndarjen e disa pakove me ushqime ne qytetin e Pukes, fshatin Iballe etj.

Ne shperndarje mori pjese Myftiu Gezim Kopani si dhe sekretari i shoqates Istanbul Bledjan Mehmeti. Myftiu Gezim Kopani falenderoj shoqaten Istanbul e cila cdo muaj eshte prane dhjetra familjeve ne nevoj ne rrethin e Pukes si dhe prej vitesh ajo na mundeson te mbeshtetsim ne muajin e ramazanit dhjetra familje ne rrethin e Pukes.

Shperndarjen e radhes Myftinia e Pukes e beri ne fshatin Iballe.

Puke; ramazan 2018

20180604_192642

20180604_192900

20180604_192907

20180605_112650

20180605_112727

Leave a Reply