Mbeshtetje sociale ne kuader te muajit Ramazan 2

Myftinia Puke ne bashkepunim me Bashkesine Islame te Republikes se Kosoves realizoj shperndarjen e disa pakove me ushqime ne rrethin e Pukes.

Ne shperndarjen e pakove ushqimore mori pjese Myftiu Gezim Kopani si dhe perfaqesuesit e BIK Kasim Gerguri dhe Bahri Sejdiu . Me kete rast Myftiu Gezim Kopani ne emer te Myftinise Puke dhe te myslimaneve te kesaj zone falenderoj Bashkesin Islame te Kosoves dhe Myftiun Naim Ternava per mbeshtetjen e dhene per dhjetra familje ne rrethin e Pukes. Ndersa ne emer te BIK foli Kasim Gerguri i cili tha: “Nga Kosova ka ardhur nje delegacion per tju shikuar dhe per tju uruar muajin e madherishem te Ramazanit dhe per te shpernda disa pako , ne menyre simbolike qe te tregojme edhe nje here vellazerin qe e kemi…”

Shperndarja e ketyre pakove u be ne Puke, Fushe Arrez , Rrape , Dedaj, Meçe etj.

Puke; ramazan 2018

20180516_174552

20180516_174816

20180516_182607

20180516_182835

20180516_183047

20180516_183120

20180528_181156

20180528_181347

20180531_165707

20180531_170416

 

Leave a Reply