Gezuar 7 marsin!

Mësues të shtrenjtë!
Na inkurajon simpatia për misionin tuaj të lartë që keni për të përhapur dijen dhe edukuar brezat e së nesërmes. Prandaj, e quajmë detyrim moral që t’ju shprehim mirënjohjen e thellë për gjithçka që keni bërë dhe t’ju urojmë suksese të mëtejshme në punën tuaj fisnike.
Gëzuar Festën!

Leave a Reply