Thenje nga H.H.Sabri Koçi

“Prona shkon e vjen, mireqenia ngrihet, moralin s’kemi ku ta bleime. Shthurja e moralit shkakton dhe asgjesimin e kombit.”

Hafiz Haxhi Sabri Koçi

Leave a Reply